Не е нужно да бъде внимателен

наблюдател за индустрията на недвижими имоти, за да се види, че с настоящия бум на предлагането на спестявания в този сектор на пазара, определяне на отделните видове имоти се разширява, чрез въвеждане в заблуждение на потенциалните купувачи. За Пример?

agency

Миналата седмица бях създал, имитация на лофтов под името Меки. Днес ние мислим, че всички са добри, модерни апартаменти могат да претендират за титлата на апартамент? От Апартамента се различава от тавана и на пребиваване?

Да започнем с оксюморону “мини апартамент”, която винаги ще искате в уеб-страниците с оферти за недвижими имоти. Оказва се, че всяко красиво декорирани, модерен апартамент с добро разпределение на помещенията се нарича гордо апартамент.

Използването на този термин, най-вероятно, повишава, според рекламодателя, клас на апартаменти, което означава, дава право да се повишат цените и дискредитиране на конкуренти под формата на нормални апартаменти.

Удобното местоположение, ново строителство, атрактивен дизайн, въпреки че това често се постига чрез използване на евтини материали, и, преди всичко, на малък квадратен метър, което дава възможност да се постигне голяма печалба евтино-това са основните черти, които се появяват като гъби след дъжд в стаите: цвят.

Кой купува на мини-картата?

Най-често миниапартаментами заинтересовани лица, които за първи път придобиват апартамент, и инвеститорите, които получават доходи от отдаване под наем на жилища.

agency3

Обаче пропускайте въпрос за цена на квадратен метър, която в съществуващите досега само на хартия и визуализациях сгради, например в лодка, става въпрос за виене на свят, като в градски условия-цена 6500 лева за квадратен метър!

Площ по този начин, мини, а цената е голяма.

Апартамент – след което я познаят?

Апартаментът е трябвало да изпълни редица условия, за да спечелят титлата в апартамент. Да започнем с околната среда. Добър район, в близост до центъра на града, в атрактивен изглед от прозореца и тераса. Сградата огорожено, е под денонощна охрана и е на разположение само на обитателите и техните гости.

Слава на място и удобство за обитателите се празнува чрез създаване на зони за отдих, спорт и снабдени с оборудване зони, множество детски площадки. Необходимо е: асансьор от гаража, паркоместа за наемателите, както и рецепция и лоби.

Сградата трябва да бъде интересно от архитектурна гледна точка, е построена и завършена с внимание към красота, качество и дълготрайност на използваните материали.

Като се грижи за комфорта на бъдещите наематели, строителни предприемачи, които строят апартаменти, оборудуют апартаменти с климатик и безжични системи за обслужване на жилище (т. нар. умна къща).

agency2

Апартамент-колко трябва да бъдат метра?

В допълнение, апартаментът трябва да е просторна, минимален размер-100 кв. м. м. Стандарт за настаняване от този вид достигат на квадратен метър докато стигнем до тези също е лесно. м. Обсъждане на въпроса квадратен метър, струва си да се отбележи, че в апартамент на по-голяма площ често се делят на две нива, което прави още по-лесно отделяне на лично пространство от дневната.

Две-и дори трехуровневые апартаменти ще се срещнат в атрактивни туристически дестинации. Най-често под наем се предлагат значителни групи от туристи.

Също така е важно височина на стаите в апартамент-таван трябва да бъде не по-малко от 3 метра за усилване на впечатления от голямо отворено пространство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *