Разликите между лофтом, апартамент и апартамент

Разположението на стаите в апартамента

В апартамента, освен стандартни стаи (кухня, хол и баня) трябва да бъде поне една спалня с директен достъп до самостоятелна баня и гардероб. Още една стая, по преценка на домакините, може да играе ролята на съседната спалня, детска стая, кабинет или всекидневна.

flat

В апартамента трябва да има и складово помещение. като пране. Най-важното, обаче, е на ясно разделение на облагородяване на официалната част, достъпна за гостите и затворена частна зона.

За съжаление, много съоръжения, на недвижими имоти, изложени за продажба в интернет под надслов “апартамент” , не отговарят на дори на половината от горните предположения.

Апартамент близо до морето или в планината – добра инвестиция?

Много хора се обмисля възможност за придобиване на апартаменти в красива, атрактивна туристическа място за почивка в лукс, далеч от туристите, притиска в хотели, допълнително спечелил сезон под наем и извън него.

Проблемът възниква в етап на планиране под наем, рум която не е най-лесното.

Собственика може да управлява апартамент на себе си, все повече хора предпочитат, обаче, да се възложи тази задача на една от многото фирми, специализирани в това. Защо?

Ами, за отдаването под наем има много отговорности, за които ние не трябва да мислим за първи път. Най-очевидният проблем-почистване след гости, приемане и отдаване под наем на обект – това е само началото…

loft

Управление апартамент

Всеки имот се изисква известно време на малки или основен ремонт. Има и къса и малки неизправности, някой трябва да се грижи за запазване на апартамент на постоянно високо ниво. Друго нещо-внимателно планиране на резервацията и желание да ги направи максимално достъпни, както и в извън сезона.

За поддържане на големия интерес към обекта трябва да се движи интензивно. Въпреки това е лесно да се объркат, като се инвестира в грешна реклама. Последното нещо, за което обикновено не си мисли, че въпросите Совера-официални.

Как се осъществява сътрудничеството с компании за управление на апартамента под наем с финансовата страна?

Компания, която предлага комплексни услуги по отдаване под наем очаква такса в размер от около. От 9 до 30% от цената на престоя в зависимост от обема на предоставяните услуги и престиж на обекта.

Някои от тях предлагат възможност за заплащане на самата услуга при извънредни ситуации, като например, 120 рубли-почистване, подмяна на спално бельо (двустаен апартамент) + 60 рубли регистрация гост. Също така може да се преговаря за постоянна заплата, плащат месечно или веднъж на година напред.

Не пропускайте това място на автомобил

разработен от брокери, извършващи продажба на недвижими имоти, рекламируемую като готови инвестиционни продукти, т.е. “имоти с наематели за доказан x star”.

apartament

Апартамент с гарантирано ниво на рентабилност на 7-8%, в реалността отново минимиешканка (Варшава, 22 МКЕ!) или средно (65 кв. м, Jura). В тази система става въпрос за покупка на недвижими имоти и отдаване под наем на нейната оператора на 15 години. Операторът се занимава с цялостна отдаване под наем. Като бонус на собственика може да бъде гарантирано седмица почивка.

Гарантиран доход, който е 5%, се изплаща на тримесечие. Тази оферта е насочена към хора, около средства, които вече от 270 хиляди Нето (с посочване на цени нето показва възможност за приспадане на ДДС).

Къде да купя един апартамент?

Сезона е ключова дума, когато смятаме, че възможността за покупка на апартаменти за туристи.

Руското море е претъпкано в сезон, извън сезона, обаче, е доста изчезнал вид в дивата природа. В планините, а у нас два сезона, умерено за туристите всъщност през цялата година, ето защо можете да разчитате на по-голям брой обекти.

Езерото също привличат туристи, главно в пролетно – летния сезон. Зареждайки в разговор на дискусыйнцых форуми, научаваме, че Руската море се възприема като студена и мрачна, сезон продължава твърде дълго, и ни чакат дълги месеци на такса, а не с добра печалба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *